Tarragona - Regió del coneixement


Arxiu - Actualitat

Mostrant de 1 a 5 de 82 entrades disponibles

 • Jornada

  El paper de la química en la bioeconomia i en l'economia circular

  L'objectiu de l'acte és informar-se sobre el paper de la industria química en la bioeconomia i en l'economia circular a Catalunya. També conèixer casos d'aplicacions concretes i crear networking entre els diferents actors de l'ecosistema químic que contribueixi a la generació d'idees de projectes de desenvolupament i d'innovació.

  La jornada es durà a terme el proper dimecres 27 de juny, de 9:30 a 13:15 al Centre Tecnològic de la Química, C. Marcel·lí Domingo, 2. Tarragona.

  Cliqueu aquí per a tota la informació i inscrpcions

 • 05 d'abril de 2018

  Fòrum de l'Ocupació Universitària 2018 - Campus BELLISSENS

  El proper 18 d'abril l'Oficina Tarragoan Regió del Coneixement participarà al Fòrum 2018 que es portarà a terme a Bellissens. Ens posarem en conatcte amb totes les empreses participants per tal de donar-los informació respecte de les possibilitats de finançar la incoroporació de doctors i altre personal de recerca a través de diverses cojnvoctaòries, per exemple, els Doctorats Industrials de la Generalitat i els Torres Quevedo de MINECO.

  Cliqueu aquí per accedir al web del Fòrum

 • Com i on subcontractar tasques d’R+D+i i beneficiar-me d’ajuts públics

  JORNADA URV-TECNIO - 15/03/2018

  El proper 15 de març es realitzarà la “JORNADA URV-TECNIO”, a la Sala multimèdia de la Fundació URV-CTTi de 9:00 h. a 12:30 h.

  La jornada s’adreça a empreses amb necessitats d’innovació i/o desenvolupament de nous productes i serveis.

  En el decurs de l’acte podreu conèixer l’oferta tecnològica dels centres TECNIO de la URV en els àmbits de l’Enginyeria química, Medi ambient i TIC i els ajuts d’ACCIÓ per a la subcontractació de projectes d’R+D+i.

  Moltes empreses ja estant innovant i portant a terme els seus projectes en col·laboració amb centres TECNIO. Al llarg de la jornada podreu conèixer de primera mà l’experiència d’algunes d’elles.

  • Petició de reunions individuals amb els centres TECNIO de la URV: Elena Suñé de la Fundació de la URV, elena,sunye@fundacio.urv.cat  Tel. 977 55 82 14
  • Enllaç per informació i inscripcions: http://www.fundacio.urv.cat/centre_de_transferencia/noticies/145/jornada-urv-tecnio

   

 • 23 de gener de 2018

  El dijous 1 de febrer, jornada "Ajuts d'ACCIÓ per a Projectes d'R+D locals i internacionals i la Incorporació de Talent" a la Fundació URV (CTTi), a Tarragona

  A la jornada es presentaran les característiques principals de les properes convocatòries dels ajuts d'ACCIÓ per a la realització de projectes empresarials d'R+D tant locals com amb socis internacionals per la cooperació tecnològica i la incorporació de talent especialitzat a l’empresa.

  Cliqueu aquí per a conèixer el programa i accedir a les inscripcions.

 • 06 d'octubre de 2017

  Anunci d'ACCIÓ de la propera publicació de la Convocatòria: Programa d'ajuts a Iniciatives de reforç de la competitivitat

  S'han publicat les bases reguladores i s'espera que la convocatòria sigui publicada en el present mes d'octubre.

  Cliqueu aquí per les bases reguladores.

  Les subvencions a iniciatives de reforç de la competitivitat inclouen les línies següents:

  • Ajuts per a la consolidació d'estructures clúster de les entitats integrants del Programa Catalunya
  • Clústers
  • Ajuts per projectes de reforç competitiu empresarial dutes a terme per entitats de suport a l'empresa
  • Línia d'ajuts a projectes de cooperació internacional en el marc de la iniciativa BSR (Baltic Sea Region)
  • Línia d'ajuts a la iniciativa Strategic Training Week de les entitats integrants al Programa Catalunya Clústers