Tarragona - Regió del coneixement


Convocatòries de Línies d’Ajut R+D+i

 • Previsió convocatòria segon semestre 2011

  Actuacions de dinamització econòmica dins del Pla d’iniciatives de dinamització comarcal

  Generalitat de Catalunya

  Dirigit a: Persones físiques o jurídiques. Àrea d’infraestructura: ens locals, institucions sense ànim de lucre i AAEE; i per l’àrea d’indústria: empreses i AAEE privades i públiques que desenvolupin una activitat productiva de caràcter industrial.

  El Pla d’iniciatives de dinamització comarcal 2008-2010 vol estimular l’activitat econòmica i empresarial d’aquestes localitats mitjançant el suport del teixit productiu i la producció local, avançar el calendari per a la millora d’algunes de les infraestructures programades i desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi la permanència de la població al territori.

  L'àmbit geogràfic d'actuació del Pla és: Anoia, Pallars Jussà, Ripollès, Terra Alta, i ara ampliat a Baix Ebre, Montsià i Ribera d'Ebre; i el temporal de les actuacions que poden accedir als ajuts va des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2010.

  Les línies d'actiació que es subvencionen són les següents:

  • Àrea d’infraestructura: Infraestructura bàsica i/o de serveis
  • Àrea d’indústria: iniciatives empresarials que generin ocupació i que actuïn com a força motriu del desenvolupament empresarial dins de les comarques.