Tarragona - Regió del coneixement


Convocatòries de Línies d’Ajut R+D+i

Mostrant de 1 a 5 de 217 entrades disponibles

 • del 29 d'octubre de 2020 al 26 de novembre de 2020

  Startup Capital 2020

  ACC1Ó

  Dirigit a: Empreses tecnologia pròpia, establiment operatiu a Catalunya, que es trobin en les fases més inicial de la seva activitat empresarial

  Startup Capital és un ajut minimis, a fons perdut i sense necessitat de garanties per a startups tecnològiques de creació recent.

  Pressupost: les actuacions hauran de tenir un cost subvencionable acceptat mínim de 100.000 €.

  Bestreta: el 80% de l’ajut econòmic en el moment de l’atorgament (màxim 59.200 €).

  Pagament: el 100% de l’ajut econòmic quan un tècnic d’ACCIÓ comprovi la justificació de realització del projecte.

  Durada del projecte: des del 28 d’octubre de 2020 fins al 30 de juliol de 2022, sense possibilitat de pròrroga.

  Data límit de resolució: 27 de maig de 2021. 

 • del 07 de setembre de 2020 al 30 d'octubre de 2020

  PANDÈMIES 2020 - AGAUR

  AGAUR

  Dirigit a: Els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya i dels centres de recerca CERCA de Catalunya

  Objecte:

  • Atorgar ajuts per a projectes de recerca en diferents àmbits científics amb l'objectiu d'analitzar l'impacte de l'epidèmia COVID-19 i del concepte de pandèmia, més en general, a la nostra societat i proposar noves mesures, models i línies d'actuació que contribueixin a superar-ne les conseqüències i a definir nous models preventius, d'anàlisi i de tractament.
  • Els projectes hauran d'incloure en el seu pla de treball una part d'anàlisi de dades que haurà de ser la base de les propostes que es pretenguin aportar. Les propostes, basades en aquest coneixement científic previ, hauran d'identificar en quins sectors o àmbits tindran impacte o aplicabilitat els resultats previstos, sigui a curt o mitjà termini.
  • Aquesta convocatòria pretén, alhora, impulsar el desenvolupament de projectes conjunts entre grups de recerca de diferents institucions que treballin al voltant de la mateixa temàtica a Catalunya, per tal de fomentar l'assoliment de resultats amb el màxim d'impacte possible. 
  • Aquesta convocatòria està oberta a tots els àmbits, a totes les temàtiques relacionades amb l'impacte al món i, a Catalunya en particular, de la COVID-19, amb l'objectiu d'entendre com aquesta pandèmia, les anteriors i les que vindran, han de ser previngudes, estudiades i tractades de manera conjunta i sistemàtica. Tanmateix, es proposen alguns camps temàtics indicatius que es poden prendre com a referència, ampliar i coordinar, per fomentar la interdisciplinarietat.
 • del 24 de juliol de 2020 al 17 de novembre de 2020

  Cupons a la competitivitat empresarial 2020

  ACC1Ó

  Dirigit a: En general són petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya

  Els Cupons a la Competitivitat Empresarial són ajuts minimis, a fons perdut, per a la contractació de serveis en forma de cupons realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.
  Es divideixen en quatre programes:
  • Cupons d’innovació i estratègia: per a la contractació de serveis d’innovació i d’implementació de tecnologies que incloguin aspectes com el model d'innovació, la sostenibilitat, la propietat del coneixement, la fiscalitat de la innovació i la transformació de model de negoci.
  • Cupons Indústria 4.0: per a la contractació de serveis d'innovació i implementació de tecnologies que incloguin els aspectes relacionats amb la transformació tecnològica cap a la Indústria 4.0, amb la finalitat que els beneficiaris millorin els seus productes, serveis i/o processos.
  • Cupons startup: per a l'acompanyament en la presa de decisions operatives i/o estratègiques per encarar l'escenari de futur postCOVID19 i, més concretament, per tal de donar suport a les necessitats immediates derivades d'aquest escenari de finançament, vendes, revisió del model de negoci i/o de l'estructura i organització interna per valorar quins canvis fer per reconduir el projecte.
  • Cupons finançament: per a que l'empresa rebi assessorament i/o acompanyament en el refinançament del passiu, en la cerca de finançament o en la realització d'un pla de contingència per part del proveïdor acreditat.

 • del 23 de juliol de 2020 al 29 de setembre de 2020

  Nuclis R+D Economia Circular

  ACC1Ó

  Dirigit a: Les empreses amb ànim de lucre i establiment operatiu a Catalunya i com a mínim 4 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut.

  Són ajuts minimis, a fons perdut, destinats a incentivar la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, específicament en l’àmbit dels residus. I així, contribuir a la millora del comportament ambiental de les empreses en matèria de prevenció i gestió de residus i accelerar la transició cap a models més circulars.
  Hi ha dues categories:
  • Projectes de R+D on el producte/servei/tecnologia podrà ser utilitzat dins del procés productiu del propi sol·licitant. Tindran com a objectiu implantar el resultat del projecte en centre/s operatiu/s propi/s del beneficiari.
  • Projectes de R+D on el producte/servei/tecnologia dissenyat és per implantar a un tercer. Tindran com a objectiu dissenyar una tecnologia a implantar a una altra entitat no participant en el projecte.
   

 • del 09 de juny de 2020 al 31 d'octubre de 2020

  Fons de Suport Euroregional COVID-19

  Dirigit a: Entitats públiques i privades de les Illes Balears, Catalunya i regió d'Occitània

  L’objectiu general d'aquest fons de suport Covid-19 (esmentat com a FS Covid-19) és contribuir a proporcionar una resposta compartida a escala euroregional a les conseqüències conjunturals provocades a curt termini per aquesta crisi.