Tarragona - Regió del coneixement


Convocatòries de Línies d’Ajut R+D+i

Mostrant de 1 a 5 de 166 entrades disponibles

 • del 29 d'octubre de 2020 al 26 de novembre de 2020

  Startup Capital 2020

  ACC1Ó

  Dirigit a: Empreses tecnologia pròpia, establiment operatiu a Catalunya, que es trobin en les fases més inicial de la seva activitat empresarial

  Startup Capital és un ajut minimis, a fons perdut i sense necessitat de garanties per a startups tecnològiques de creació recent.

  Pressupost: les actuacions hauran de tenir un cost subvencionable acceptat mínim de 100.000 €.

  Bestreta: el 80% de l’ajut econòmic en el moment de l’atorgament (màxim 59.200 €).

  Pagament: el 100% de l’ajut econòmic quan un tècnic d’ACCIÓ comprovi la justificació de realització del projecte.

  Durada del projecte: des del 28 d’octubre de 2020 fins al 30 de juliol de 2022, sense possibilitat de pròrroga.

  Data límit de resolució: 27 de maig de 2021. 

 • del 24 de juliol de 2020 al 17 de novembre de 2020

  Cupons a la competitivitat empresarial 2020

  ACC1Ó

  Dirigit a: En general són petites o mitjanes empreses amb establiment operatiu a Catalunya

  Els Cupons a la Competitivitat Empresarial són ajuts minimis, a fons perdut, per a la contractació de serveis en forma de cupons realitzats per proveïdors acreditats per ACCIÓ.
  Es divideixen en quatre programes:
  • Cupons d’innovació i estratègia: per a la contractació de serveis d’innovació i d’implementació de tecnologies que incloguin aspectes com el model d'innovació, la sostenibilitat, la propietat del coneixement, la fiscalitat de la innovació i la transformació de model de negoci.
  • Cupons Indústria 4.0: per a la contractació de serveis d'innovació i implementació de tecnologies que incloguin els aspectes relacionats amb la transformació tecnològica cap a la Indústria 4.0, amb la finalitat que els beneficiaris millorin els seus productes, serveis i/o processos.
  • Cupons startup: per a l'acompanyament en la presa de decisions operatives i/o estratègiques per encarar l'escenari de futur postCOVID19 i, més concretament, per tal de donar suport a les necessitats immediates derivades d'aquest escenari de finançament, vendes, revisió del model de negoci i/o de l'estructura i organització interna per valorar quins canvis fer per reconduir el projecte.
  • Cupons finançament: per a que l'empresa rebi assessorament i/o acompanyament en el refinançament del passiu, en la cerca de finançament o en la realització d'un pla de contingència per part del proveïdor acreditat.

 • del 23 de juliol de 2020 al 29 de setembre de 2020

  Nuclis R+D Economia Circular

  ACC1Ó

  Dirigit a: Les empreses amb ànim de lucre i establiment operatiu a Catalunya i com a mínim 4 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut.

  Són ajuts minimis, a fons perdut, destinats a incentivar la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, específicament en l’àmbit dels residus. I així, contribuir a la millora del comportament ambiental de les empreses en matèria de prevenció i gestió de residus i accelerar la transició cap a models més circulars.
  Hi ha dues categories:
  • Projectes de R+D on el producte/servei/tecnologia podrà ser utilitzat dins del procés productiu del propi sol·licitant. Tindran com a objectiu implantar el resultat del projecte en centre/s operatiu/s propi/s del beneficiari.
  • Projectes de R+D on el producte/servei/tecnologia dissenyat és per implantar a un tercer. Tindran com a objectiu dissenyar una tecnologia a implantar a una altra entitat no participant en el projecte.
   

 • del 09 de juny de 2020 al 31 d'octubre de 2020

  Fons de Suport Euroregional COVID-19

  Dirigit a: Entitats públiques i privades de les Illes Balears, Catalunya i regió d'Occitània

  L’objectiu general d'aquest fons de suport Covid-19 (esmentat com a FS Covid-19) és contribuir a proporcionar una resposta compartida a escala euroregional a les conseqüències conjunturals provocades a curt termini per aquesta crisi. 

 • del 03 de juny de 2020 al 30 de juny de 2020

  Neotec 2020 - CDTI

  CDTI

  Dirigit a: Noves empreses de base tecnològica

  El programa finança el pla d'explotació, parcialment, de les noves empreses de base tecnològica.